Zaalverhuur

Zalen

’s Avonds is Museumcafé Mokum beschikbaar voor diverse evenementen. De poorten van het Amsterdam Museum zijn dan voor andere bezoekers gesloten, dus je beschikt exclusief over het de binnenruimte en het ruime terras. Mokum is bij uitstek geschikt voor bruiloften, personeels- of netwerkborrels, private dinning (sit-down of walking dinner) en feesten. Combineer uw avond met een exclusief bezoek aan een van exposities in het Amsterdam Museum.
Contact

Over het Amsterdam Museum

Het gebouwencomplex tussen de Kalverstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal, vandaag de dag het Amsterdam Museum, was in de middeleeuwen het Sint-Luciënklooster. In 1579 werd het een weeshuis, waarna er eeuwenlang vele Amsterdamse kinderen woonden, speelden en leerden. Sinds 1975 is het Amsterdam Museum er gevestigd en genieten jaarlijks honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland van de unieke locatie en succesvolle tentoonstellingen.

Het Amsterdam Museum is een stadsmuseum dat het verhaal vertelt over de stad Amsterdam. Over toen, nu en straks. In de permanente tentoonstelling Amsterdam DNA geeft het museum je in korte tijd een boeiend overzicht van de geschiedenis van Amsterdam. Daarnaast zijn er regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, rondleidingen en evenementen. Het museum beheert bovendien een groot deel van de collectie van de stad Amsterdam.
www.amsterdammuseum.nl

MENU